Jaunu iekārtu katalogs

+371 26 321 275

Iekārtas Powerscreen

Powerscreen

1150 Maxtrak

Specifikācija

Svars 42 900 kg
Transporta platums 3.0 m
Transporta garums 16.9 m
Transporta augstums 3.6 m
Darba garums 16.4 m
Darba platums 4.9 m
Darba augstums 5.6m

Modeļa apraksts

Powerscreen® 1150 Maxtrak iekārta ir konusa tipa drupinātājs, kas domāts karjeru izstrādes operatoriem un darbuzņēmējiem. Šis modelis ir izstrādāts, par pamatu ņemot Maxtrak 1000 un 1300 modeļus, un piedāvā nepārspējamu efektivitāti, produktivitāti un daudzpusību. Drupinātājs ir pieejams divās pamata konfigurācijas: ar tiešo padevi un primāro sietu, kas ļauj strādāt ar netīru ielādes materiālu un sasniegt augstākus produktivitātes rādītājus. Konusa tipa drupinātāju Maxtrak 1150 var viegli pielāgot jebkurai darbības sfērai, izvēloties attiecīgo gaitu un četrus aizsargbruņas variantus.

Drupinātājs ir pieejams divās pamata konfigurācijās: ar tiešo padevi un primāro sietu, kas ļauj strādāt ar netīru ielādes materiālu un sasniegt augstākus produktivitātes rādītājus.

Konusa tipa drupinātāju Maxtrak 1150 var viegli pielāgot jebkurai darbības sfērai, izvēloties attiecīgo gaitu un četrus aizsargbruņas variantus.

Viena no iespaidīgākajām modeļa īpašībām ir patentētā hidrauliskā salikšanas sistēma, kas dažās minūtēs pārvērš mašīnu tiešās padeves iekārtā, sniedzot gala lietotājam daudzveidīgas iespējas.

Tehniskā specifikācija PDF